Els Petits Grans Detalls dels Friends

Diumenge to mat Rebo un missatge the mobile phone. Paella “today la meva amiga em Elvi question. Ahir Rebo email d’una amiga dels Estius Sudanell i d’estiu a reader blog d’aquest humil pregunant me if something necessitava de Catalunya ( “The Savage Detectives” per example ) Elizabeth l’Avui em truca questioner me i estic com Cristian m’envia friend an e-mail aquest ominously, is on rar month so that estic juny tenint. En Pere i l’Anna em diuen the messenger “nims. Canvia l’i facebook status to in Zion, l’Eva, Fernando i qu cony n’Eric ask em em passa. Fa Una setmana in Bernat i el seu pare i between m’inviten to sopar moc moc i amb aquesta d’m’animen feina steak that i que em sembla van PROMETRA not up. Avui amb la Bianca Ahmadi dino i ric molt despr s de molts dies fent-ho a mig gas. A mitjanit, I check the blog deixats els comentaris i molta gent me’n record A mitja tarda, the mare em truca worried i no puc parlar amb she perqu estic a punt d’MoMA to enter a surreal fer the presentaci traducci d’una pel l cula d’un director in a text-based catal Dali . Aquests s n petits Grans detalls of Friends. In the dist ncia s’adona one of moltes coses ia I redescobert Nova York de l’amistat value. Al llarg’s life a creu amb moltes persones: alguns d’ells semper will desconeguts, uns quants els esdevindran coneguts pocs Podr s ia com a amics consider. Per aix el post d’avui. Quan no passo massa per uns bons moments, knowing that people who are concerned about tens per tu et for a ai keep mirant endavant lluitant continue. Aviat far retorn meu a month of a Nova York. Havia of a treballar comen ar 2 juny i havia that of being a “Guide” is going to turn amb un “nou turn to start over.”Ja Porto 5 entrevistes of feina esgotados that nom s fan who Rebaix-te l’esteem, question-you ask them teves Habilitats i-tee if et veus RES capacity “this, that and the other”. Segurament, com diu la can Sondheim’s haurem de fer a “move on”. Tighten fort l’accelerator, fer one of volant gir r pid i deixar pols that the road to t’obligui ulls netejar-te els i, com diria el mestre Ozu, fer-you turn to look at realitat amb uns altres ulls. Amb uns ulls happy. Gr species amics Thanks friends My dear friends, thank you.